Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodna sportska konvencija

Po četvrti put, 23. i 24. svibnja, Osijek postaje "Different & Strong"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konvencija objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji imaju priliku upoznati renomirane svjetske prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Znate li da u Hrvatskoj samo 4,6% ljudi vježba? I da smo na dnu ljestvice po broju aktivnih stanovnika u Europi? Želimo pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donjeti novu kvalitetu u živote svih nas. Zato, četvrtu godinu zaredom, Osijek će postati Different& Strong a riječ je naravno o međunarodnoj sportskoj i rekreacijskoj konvenciji, najvećoj u našoj regiji.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Konvencija objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji imaju priliku upoznati renomirane svjetske prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju. Za 4. Međunarodnu konvenciju pod nazivom "Be Different, Be Strong" koja se održava 23. i 24. svibnja 2015. u Osijeku u trgovačkom centru Portanova najavljena su sljedeća imena sportske scene koji su osobni treneri velikih sportaša ili glazbenih i glumačkih zvijezda poput Beyonce, Rihanne i sl.; Jose Martinez, Kris John Morzek, Luciano Mottola, Natalie Kolesnikova, Agnieszka Zembron, Mario Valentić, Josip Buljević, Marija Andrijašević, Darko Milašćević i drugi.

Disk golf - novi sport koji je zaludio sjever Hrvatske

Polaznici konvencije dolaze iz područja cijele Hrvatske te susjednih zemalja BiH, Srbije i Slovenije, a ove godine zbog izvrsne povezanosti dolaze vježbači čak i iz Engleske. Na konvenciji sudjeluje preko 300 polaznika, muškarci i žene različitih dobnih skupina.

"Different" smo po tome što smo u malom gradu s velikim srcem napravili veliki međunarodni događaj. Sretni smo što su to prepoznali vježbači iz svih dijelova svijeta.

"Strong" nas, osim velikih mišića čini snaga i želja kojom pokrećemo našu regiju da se pokrene te prepozna kvalitetu svojih instruktora i voditelja po klubovima u gradu.

Ove godine glavna misao vodilja je grad Osijek kao os, sijecište puteva pa će tako 1000 kvadratnih metara biti uređeno vlakovima, tračnicama, putokazima, kovčezima te vlakovođama i kondukterima.

Organizatori je Udruga Gradski ritam, Irena Slovaček prof., licencirani yoga i pilates instruktor od strane Ministarstva RH te licencirani Bodyskills i Metabolic Effect instruktor, u području se rekreativnog vježbanja neprekidno usavršava te je njezina nepresušna energija rezultirala organiziranjem četvrtu godinu za redom najveće međunarodne sportske konvencije u istočnoj Hrvatskoj. Više o konvenciji saznajte na www.different.com.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene