Zabava i rekreacija

Vrijedi isprobati - Ovaj je sport zaludio sjever Hrvatske

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zaludio je mnoge, od djece do umirovljenika zbog jedne velike prednosti, a ta je da ga mogu igrati baš svi.

Jeftiniji i zabavniji od golfa, disk golf sport je koji je ne tako davno iz Sjeverne Amerike došao u Hrvatsku. Danas kada se sve više ljudi okreće prirodi i provođenju vremena na svježem zraku, ovo je prepoznato kao idealno.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Disk golf iz SAD-a došao je u Međimurje i počeo se širiti Hrvatskom. Riječ je o mješavini bacanja frizbija i golfa. Prva verzija tog sporta nastala je prije više od stoljeća, dok se moderni disk golf razvio prije 60-ak godina.

Vanessa Mae natjecati će na Olimpijskim igrama u Rusiji

Iako se možda na prvi pogled čini neozbiljnim i jednostavnim, to je pravi sport od kojeg diskgolferi u inozemstvu i žive. Ograničenja ne postoje. Diskove mogu bacati svi, muškarci i žene, djeca i umirovljenici.

Brzo se mogu naučiti osnove, no za biti vrhunski potrebno je, kao i u bilo kojem drugom sportu, mnogo treninga. Nas je zanimalo, tko je ipak bolji u ovoj igri, muškarci ili žene. Što smo otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene