Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Kišni čovjek s Raba''

RASPLET KAKVOM SU SE SVI NADALI Perica se hvali po bolnici: ''Doći će brat i sestra!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rasplet kakvom su se svi nadali! U bolnici na Rabu se opraštaju, u domu najstarije sestre Saide u Zagrebu, uzbuđenje!

Nastavak priče Perice s Raba čiji je identitet – Sajid Kešić, kakav ga život čeka, koje pravne i birokratske procese će morati obitelj proći doznajte večeras u Provjerenom u 22:40 sati. Nakon 36 godina, Perica s Raba, čiji identitet nije bio poznat, prošlog tjedna je uz pomoć emisije Provjereno i DNA analize pronašao svoju biološku obitelj koja ga je dugo tražila.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Ivan Čorkalo ponovno je posjetio psihijatrijsku bolnicu na Rabu, ali je otišao i u dom najstarije sestre Saide, žene koja je i nazvala Provjereno nakon što je prepoznala svog brata na televiziji.

"Da je to prije objavljeno prije bi se saznalo. Prvi put ste objavili na televiziji, netko bi vidio, možda ne ja, ali netko drugi bi vidio'', kaže.

Prepričava Saida uzbuđeno Ivanu Čorkalu trenutak kada je na Provjerenom vidjela svog davno izgubljenog brata.

DNA analiza potvrdila identitet

Nazvala je redakciju i molila da joj pomognu otkriti je li to doista on. Rasplet te priče ni sama nije mogla zamisliti. ''Tlak sam nedavno izmjerila 170/110, onda možete mislit!''.

Ekipa ''Provjerenog'' posjetila je Pericu ponovno, četiri dana nakon što je DNA analiza potvrdila njegov identitet. Vidno raspoložen, nasmijan i pun energije pokazivao je da je svjestan kako se lijepe stvari događaju za njega. Uzbuđeni su i stanovnici Raba, kao i djelatnici i pacijenti bolnice.

Vlasnik trgovine Boris ostao je šokiran viješću koju mu je i sam Perica donio.

"Došao je nakon par dana i rekao da će doći posjeta, rekao sam tko će doći? Doći će brat i sestra,veli. Ja sam se skamenio, iskreno, odakle njemu to..." kazao je Boris.

Emotivne reakcije liječnika

Reakcije liječnika su vrlo emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se s dragim Pericom.

"Bilo me strah biti optimist radi njega da se ne bih doveo u situaciju razočaranja. Sretan sam zbog njega, pronašao je svoju biološku obitelj i to je jako lijepo, ali opet s druge strane shvaćamo da je period druženja s Pericom pri kraju. Kažem, miks emocija.", rekao je Siniša Rakić liječnik u Psihijatrijskoj bolnici Rab .

Najveće uzbuđenje je ipak u obitelji najstarije sestre Saide koja otkriva kako će Perica zauvijek ostati Perica.

''Neka ostane Perica i policija nam je isto rekla, nema smisla sad mu mijenjati ime, i tako će sve promijeniti, i okolinu i sve. Neka ostane Perica nadimak, a mi znamo kako se on zove'', rekla je.

Nastavak priče Perice s Raba čiji je identitet – Sajid Kešić, kakav ga život čeka, koje pravne i birokratske procese će morati obitelj proći doznajte večeras u Provjerenom u 22:40 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene