Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENTARNI IZBORI 2015.

Kujundžić bi poslao na ispovijed 'one koji zavode narod'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Molim one koji zavode siromašni narod da više ne griješe, već idu ispovijediti svoj grijeh, i da ne nagovaraju hrvatski narod da glasuje za manje zlo, poručio je u utorak predsjednik Hrvatske zore - stranke naroda Milan Kujundžić.

"Kao nasušnu potrebu trebamo Sabor koji prepoznaje dubinu krize povijesnih razmjera, a to je migracija koja je uzdrmala temelje hrvatske države, pa je ugrožen opstanak nacije", rekao je Kujundžić na predstavljanju izbornog programa stranke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve doznao iz medija Božo Petrov odgovorio Ostojiću na poziv za sučeljavanje Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade

Sadašnji trenutak traži Sabor čestitih i slobodnih ljudi, koji znaju u roku šest mjeseci maknuti šumu propisa i pojednostaviti zakone kako bi se omogućile investicije. Bez ulaska investicija u državu, neće biti napretka, kaže Kujundžić.

Hrvatska zora stranka naroda: 'Glasujte za nas, znamo i možemo bolje'

"Nužno je otkloniti i parafiskalne namete, jer ako uvedemo da investitor u deset godina plaća državi ukupno 10 posto, kao što je to uvela Kalifornija, investitori će se brzo javiti i u Sisku, koji ima mnoge predispozicije za ulaganja", dodao je.

Kandidati s izborne liste Hrvatske zore u 6. izbornoj jedinici Ante Birin poručio je da Sisak nije slučajno izabran za predstavljanje stranačke liste, jer se taj grad može prepoznati u programatskim odrednicama stranke.

Hrvatska zora, ustvrdio je Birin, za razliku od dvije vodeće stranke ne razbacuje se nerealnim obećanjima koja se zasnivaju na kršenju preuzetih obveza i zakonskih propisa, što stvara pravnu nesigurnost i odvraća potencijalne investitore. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene