Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstremno

Ovako se zabavlja na Rtu Kamenjak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednom od najčarobnijih mjesta na Mediteranu, Rtu Kamenjak, pravi adrenalinski dan. Ekstremni sportovi u svim svojim oblicima. Ljubitelji vjetra, mora, ali i vratolomnih akrobacija na tlu - prava su atrakcija.

Kad se oglasi sirena, adrenalin naglo raste. U borbi jedrima, pobjednika izdvoje tek nijanse. Privlačno je ekstremno. Za stotine zaljubljenika, uvala Školjić, najtraženije je odredište.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

'Uvjeti za kitesurfing u ovoj su uvali posebno primamljivi. Ima valova, ponekad vrlo jakog vjetra što otežava vožnju, ali dobro je za izvođenje trikova', rekao je Smirnoff iz Rusije.

'Koliko si uporan, toliko ćeš napredovati', rekao je Mario. Najmlađi su pak uz nadzor upravljali jedrima kraj Pomera. Vrijeme je bilo lijepo i sunčano.

>>Ovako izgleda pustolovni turizam

'Danas nas je poslužilo vrijeme, imali smo praktički proljeće, toplo, lagani vjetar', rekao je trener jedrenja Dario Kliba.

Na moru su uživali čak i kućni ljubimci. No dobre zabave nije nedostajalo ni na kopnu. Jednako zahtjevni trikovi izvodili su se i na četiri mala kotača.

U iščekivanju vjetra i valova, ljubitelji

adrenalina

na Rtu Kamenjak će se družiti cijeli vikend. Svi su, kažu, dobrodošli!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene