Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avanture u Dubrovniku

Ovako izgleda pustolovni turizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve više turista, ali i domaćih gradsku gužvu vikendom mijenja za što aktivniji odmor u prirodi.

I dok je Dubrovnik nadaleko poznat po zidinama, Stradunu ili moru, dubrovačka okolica sve se više okreće pustolovnom turizmu. Šuma je zamijenila more, a adrenalin izležavanje na plaži.

Pročitajte i ovo Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo" Ameriknaci i Hrvatska - 4 Koliko dnevno troše? Naš biser Amerikancima je obožavana destinacija: "Kad im to spomenemo, oni su fascinirani"

Prvo je trebalo svladati viseće stepenice, potom je na red stiglo hodanje po trupcima i na kraju spust preko čeličnog užeta. Sve više Dubrovčana i njihovih gostiju Stradun i more zamijenili su avanturama u šumi.

'Ovo je ležanje u ležaljci ispod stabla. Naravno, malo adrenalina, omoriti se, popiti piće, super stvar', rekla je posjetiteljica Nina Lučić.

>> Dubrovnik turistički prvak godine!

Konavle polako postaju centar pustolovnog turizma. Dolaze od najmlađih do najstarijih, a pustolovni parkovi jednako rade i ljeti i zimi. 'Radi se o aktivnostima koje su dostupne svima, od djece, do ljudi koji imaju i preko 70 godina', rekao je Zoran Ateljević, vlasnik pustolovnog parka.

I najmlađi su svladavali prepreke, drugi su igrali sportske igre, ili jednostavno šetali šumom. Ljetne radosti zamijenili su adrenalin i priroda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene