Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isto kao i za sve građane

Ostojić savjetovao Holy: Ministrica je dobila konkretnu uputu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj Mirele Holy danas je u Splitu prokomentirao i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Mirela Holy pogriješila je no tko joj je pomogao da njezina pogreška postane javna. Premijer Milanović još nije odlučio tko će biti njezina zamjena.

Pročitajte i ovo Mirela Holy u Dnevniku Nove TV - 1 Gošća Dnevnika Nove TV Mirela Holy o SMS-ovima: "Vidi se da su pokušavali komunicirati tako da ako to dođe jednom u javnost, ispadne da su se samo informirali" Mirela Holy Hdz i njihovo leno Mirela Holy o aferi HDZ-a sa zapošljavanjem: "Riba uvijek smrdi od glave, a Milanović je ispao potpuni licemjer"

Ekološke udruge uvjeravaju kako iza objave prepiske stoji interes da se suprotno stavu Mirele Holy nastavi s projektom hidroelektrane Ombla. Ministar zadužen za unutarnje poslove ne kani samoinicijativno tražiti istragu vezanu za objavu privatnih mailova, već je kolegici dao naputak.

>> Slučaj Holy: Tko je sporni mail dao u javnost?

'Ministrica je dobila konkretnu uputu koja vrijedi za sve građane ona će podnijeti kaznenu prijavu to vrijedi za sve za nju za mene za vas za sve građane podnese se kaznena prijava i po njoj će se postupati', rekao je Ranko Ostojić.

Na upit je li Mirela Holy već podnijela takvu prijavu, ministar Ostojić je rekao kako je s njom razgovarao jutros te da u tom trenutku prijavu još nije podnijela. 'Vjerujem da su je do sada već podnijela i policija će postupiti kao i svakom drugom slučaju kad neki građanin podnese prijavu', rekao je ministar Ostojić u poslijepodnevnim satima u Splitu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene