Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muško 'pojačanje'

Nova fotografija: Nisu se samo Jelena i Viktorija skinule!!!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatije hrvatske navijačice dobile su 'pojačanje' na golišavim fotografijama.

Nakon što su fotografije navijačica u toplesu u navijačkoj atmosferi preplavile društvene mreže, a nakon toga i britanske i hrvatske medije priča o njima, čini se, dobiva nastavak. Pojavila se još jedna fotografija već dobro poznatih djevojaka, ali sada u društvu dvojice hrvatska navijača i to - spuštenih gaća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želi biti ministar Tušek na nastavku snimke govori o Vladi: ''Ima tu sva, kaj bi ih pol odmah prebrisal'' Slika nije dostupna O obnaženim navijačicama i Euru Karamarko o odlasku na Euro: 'Nisam baš nešto pri lovi'

>> Oglasio se mladić s najpoznatije fotografije Eura!

>> Razgolićena djelatnica Ministarstva prošla bez sankcija!

>> Lizao joj grudi pred svima!

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

Podsjetimo, jedna od golišavih navijačica djelatnica je Ministarstva kulture koje je unatoč prvotnim najavama nije sankcioniralo. Priopćili su da su s njom obavili razgovor te je usmeno upozorili. Navijačice su proslavile i jednog irskog navijača, koji jednoj navijačici polizao dojku, što je također zabilježeno na fotografijama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene