Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O obnaženim navijačicama i Euru

Karamarko o odlasku na Euro: 'Nisam baš nešto pri lovi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko nije želio komentirati ponašanje dviju hrvatskih navijačica, inače pripadnica HDZ-a, koje su tijekom utakmice s Irskom razgolitile svoje grudi.

Potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta danas je na upit novinara kazao da misli da se navijačicama ovaj put može oprostiti.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

'Ma znate što ja mislim? Hrvatska je igrala sjajno. Svi smo bili doista razdragani, svi smo bili veseli, svi smo bili sretni. Što ja znam, u takvim nekakvim okolnostima, ja ne bi to ni zamjerio', poručio je.

'Ja sam toliko oduševljen igrom naših igrača da me više ničija igra ne može impresionirati na tom stadionu', kazao je nakon sastanka predsjedništva HDZ-a Tomislav Karamarko upitan da komentira ponašanje dviju navijačica.

>> Kalmeta o razgolićenim HDZ-ovkama: 'Ja im ne bih zamjerio, svi smo bili razdragani'

Na pitanje hoće li ići na Euro ako Hrvatska prođe u drugu fazu natjecanja Karamarko je kroz smijeh kazao: 'Ne vjerujem, nisam baš nešto pri lovi tako da ću gledati na televiziji'. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene