Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik dug

Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo

Aktualno Galerija Županijski sud u Osijeku - 1 Županijski sud u Osijeku - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Županijski sud u Osijeku - 2 Županijski sud u Osijeku - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Dino Drpić - 1 Dino Drpić - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Dino Drpić - 2 Galerija 1/4 >>
Na nastavku suđenja Zdravku Mamiću i ostalim optuženima svjedočili su i bivši nogometaši Dino Drpić, Ivan Bošnjak i Tomislav Slatina.

Na današnjem nastavku suđenja Mamiću i ostalim optuženima, svjedočili su bivši igrači Dinama Dino Drpić i Ivan Bošnjak te Tomislav Svetina.

Drpić je na suđenju rekao da mu je tijekom devet godina Dinamo ostao dužan od 400.000 do 500.000 eura. Istaknuo je i da nije znao da je Dinamo bio dužan nekolicini igrača ukupno 3,8 milijuna eura te da su ih naplatili od nekih stranih tvrtki.

Pročitajte i ovo Zoran i Zdravko Mamic bivši nogometaši Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne sjećam se da sam primio novac"

Drpić je ispričao i kako mu je propao transfer u Bešiktaš zato što je Zdravko Mamić poslao turskim medijima njegovu fotografiju na kojoj je pokazao stražnjicu navijačima Hajduka na Poljudu jer je odbio da mu Mario Mamić bude menadžer.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

"Ovo što se događa na današnjoj raspravi je kratki presjek kako će to izgledati u daljnjem tijeku ovog postupka, brojni svjedovi, dugotrajna ispitivanja s navođenjem niza činjenica koje nisu bile navedene tijekom provođenja istragi s postojanjem nove dokumentacija s mnogim saznanjima koja će izroniti konačno tijekom ovog dokaznog postupka"; rekao je odvjetnik Marija Mamića, Ivan Stanić.

 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene