Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakrila tijelo

Na televiziji molila pomoć za sebe i djecu, nitko nije znao da je brutalno ubila muža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnja Nedeljka tvrdila je da joj muž ne plaća alimentaciju. Nitko nije znao da ga je godinu dana prije s ljubavnikom brutalno ubila i sakrila tijelo u bunar.

Nedeljka Kosovec novinarima je tvrdila kako ju je suprug Ivica ostavio s djecom u potpunoj neimaštini i putem medija zatražila pomoć dobrih ljudi. Brojni su se građani vidjevši u kakvim uvjetima živi ova majka s troje djece odazvali pozivu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije nekoliko dana Strava u Vrbovcu: U kući pronađeno tijelo žene, nakon svađe 47-godišnjak ju je ubio tupim predmetom Slika nije dostupna "razmislite opet pa se cijepite" Milanović u Vrbovcu poručio građanima: "Pazite na zdravlje, mislite na sebe, cijepite se"

Nitko nije ni slutio da je stvarnost posve drugačija. Cijelo to vrijeme suprug, za kojeg je tvrdila da je pobjegao s ljubavnicom, bio je - mrtav. Ona i njezin nekoliko godina mlađi ljubavnik godinu dana ranije pomno su isplanirali njegovo ubojstvo.

Država na mjestu njihove kuće želi graditi granični prijelaz, oni ne daju

Ubili su ga krajem studenog 2013. godine. Prvo su ga sjekirom zatukli na spavanju i u glavu mu ispalili nekoliko hitaca iz plinskog pištolja. Potom su ga izboli nožem, tijelo omotali trakom i odvezli do jednog seoskog imanja kod Vrbovca. Onda su za tijelo privezali komad željezne tračnice i bacili ga u bunar koji se nalazi nedaleko kuće njegovih roditelja.

"Gdje god dođe tražiti posao, odbiju je jer ima tri kćeri. I samo 1.300 kuna na mjesec. Obitelj živi od dječjeg doplatka. Bivši muž ne plaća alimentaciju" - tvrdila je Nedeljka pred televizijskim kamerama krajem prošle godine. Njegov otac zgrozio se kada je čuo vijest o smrti sina. 'I danas se sjećam kad sam zadnji put vidio sina. Bio je tužan i s rukama na glavi pognutoj prema koljenima. Pitao sam ga što mu je. Rekao mi je: Stari, ja sam lud hiljadu posto! Dođe mi da se objesim o štrik, jer u protivnom bi nju i njega mogel ubit. Delaju od mene majmuna', rekao je za Jutarnji list shrvani otac ubijenog Ivice. Sinu je savjetovao da se makne na neko vrijeme od njih pa je zato i on pomislio da je to razlog zašto ga nema toliko dugo.

Jedan grad, tri registarske oznake

Nedeljkinog ljubavnika je, za razliku od nje, izjedao zločin. Tek nedavno priznao je obitelji što se dogodilo. Policija je primila nekoliko anonimnih poziva i krenula je akcija potrage koja je na kraju otkrila groznu stvarnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene