Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Protiv dvoje Rusa podignuta je kaznena prijava zbog krivotvorenja viza.

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje državljanina Rusije, koje se sumnjiči za kazneno djelo krivotvorenje isprave.

U srijedu u 13:50 tijekom kontrole putnika na Zračnoj luci Zadar 21-godišnjakinja i 20-godišnjak policijskim službenicima na uvid su predali putnu ispravu sa šengenskim vizama Republike Italije za koje su policijski službenici posumnjali u vjerodostojnost.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Potraga za Dankom Zašto je osumnjičeni promijenio odvjetnika? "Postoji razlog zbog kojeg Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno"

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja te je utvrđeno da se radi o krivotvorenim vizama.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv 21-godišnjakinje i 20-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi se kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene