Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za Dankom

Zašto je osumnjičeni promijenio odvjetnika? "Postoji razlog zbog kojeg Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno"

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Facebook
Danka Ilić (2) nestala je 26. ožujka u Srbiji. Dvojicu radnika Vodovoda sumnjiče da su je udarili autom pa ubili, a njezino tijelo još nije pronađeno.

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP-a Vodovod kojim je 26. ožujka u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), dosad se branio šutnjom.

No prije dva dana usred saslušanja zatražio je promjenu odvjetnika. Mnogi su taj potez protumačili da će se on umjesto šutnje sve ispričati nadležnima.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

"U svakoj fazi postupka osumnjičeni, a kasnije okrivljeni ima pravo braniti se kako hoće, što znači da ako se u prvoj fazi brani šutnjom, kasnije može iznijeti obranu i obrnuto. Mi ne znamo želi li ili ne osumnjičeni surađivati u otkrivanju, odnosno pronalaženju tijela Danke Ilić. Sigurno postoji razlog zbog kojeg dosad tijelo nije pronađeno. Pronalazak tijela bitan je za postupak kako bi se utvrdile sve činjenice u vezi s ozljedama koje su nastale, a samim tim i da se utvrdi koje su to povrede dovele do smrtnog ishoda", objasnio je odvjetnik Radomir Munižaba za Blic.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović

"Situacija s promjenom odvjetnika ne odražava se bitno na mogući sudski postupak, već angažiranjem novog branitelja može doći do promjene u obrani osumnjičenog, što bi onda sigurno moglo utjecati na sam sudski postupak", rekao je odvjetnik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene