Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Požar automobila u Prečkom - 2
Požar automobila u Prečkom - 2 Ronald Gorsic/Cropix
Aktualno Galerija Požar automobila u Prečkom - 1 Požar automobila u Prečkom - 1 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 2 Požar automobila u Prečkom - 2 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 3 Požar automobila u Prečkom - 3 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 4 Požar automobila u Prečkom - 4 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +2 Požar automobila u Prečkom - 5 Galerija 1/7 >>
U noći sa srijede na četvrtak na zagrebačkoj Trešnjevki zapalio se automobil, javlja zagrebačka policija. Vatra se proširila i na druge automobile.

U četvrtak oko 2 ujutro u Baranovićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevki zapalio se automobil, priopćila je zagrebačka policija.

Požar je buknuo na parkiranoj Toyoti Corolli iz zasad neutvrđenih razloga te se proširio na dva susjedna auta, Ford i Peugeot. Sva tri automobila zagrebačkih su registracija.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Prema policijskom priopćenju nema ozlijeđenih, a požar su ugasili vatrogasci.

Očevid će se u cijelosti obaviti tijekom petka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene