Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobija nove ljude

MUP Sanaderu produžio zaštitu zbog nepopularnosti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkako je postao nepopularan, kako među redovima svoje bivše stranke HDZ-a, tako i u javnosti, Ivi Sanaderu produljena je zaštita na još pola godine, odlukom MUP-a.

Dosadašnje Sanaderove tjelesne čuvare, zamijenit će poputno novi tim, saznaje Večernji list od visoko pozicioniranog policijskog dužnosnika. Uprava za posebne poslove sigurnosti, zbog Sanaderovog utjecaja preko, Stipe Čarlije i Miljenka Radnića, doživjet će isto tako veliko pospremanje, tvrdi isti izvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Auschwitz od farme'' Susjed prozvao vlasnika tigra i iznio šokantne informacije o zološkom vrtu na Hvaru: ''Glumiš Hitlera životinjskog svijeta'' Tigar (Foto: Arhiva/AFP) SVE ĆE PRIJAVITI Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Split: "Ta scena simbolizira groznu stvarnost po pitanju zaštite divljih životinja u Hrvatskoj"

>> Sanaderova 'desetka': Visoko letio, nisko pao

Zadatak za to 'provjetravanje', dobio je Davor Blažević Tigar, koji je imenovan ravnateljem Uprave. Policajci koji su postali isuviše bliski s političarima, tako će biti udaljeni, a poimanje u medijima, kako je Tigar i sam blizak sa Sanaderom, navodno je sasvim pogrešno, tvrdi isti izvor za Večernji. Osim što je Tigar osiguravao i pokojnog Ivicu Račana, navodno uživa i puno povjerenje samog ministra policije, Tomislava Karamarka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene