Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacuju medijske navode

MOL: Nemamo veze s kriminalnim slučajevima u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napominje da je u svakom trenutku spreman na suradnju s istražiteljima.

MOL Grupa odbacila je danas medijske navode kojima se izravno ili neizravno tu kompaniju povezuje s kriminalnim slučajevima u Hrvatskoj, napominjući da je u svakom trenutku spremna na suradnju s istražnim tijelima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bojao se neprijateljskog preuzimanja Tajni izvještaj: Mađari razotkrili ulogu Polančeca? Slika nije dostupna Sve skandaloznija afera Merryl Lynch je veza između MOL-a, Podravke i Ine?

>> Merryl Lynch je veza između Podravke, MOL-a i Ine?

'Temeljem medijskih objava i napisa kojima se direktno ili indirektno MOL povezuje s kriminalnim slučajevima u Hrvatskoj, još jednom želimo jasno odbaciti sve navode i sumnje. Kao što smo više puta napominjali, želimo ponovno naglasiti da smo u svakom trenutku, sukladno važećim propisima, spremni na suradnju s istražnim tijelima', stoji u izjavi direktora međunarodnih komunikacija MOL Grupe Johannesa Vettera.

Biti će ispitan određeni broj svjedoka iz Mađarske

Pojedini hrvatski mediji objavili su jučer da će u istrazi protiv osumnjičenih za malverzacije u 'Podravki' kao novi svjedoci biti ispitani djelatnici iz mađarske OTP banke i MOL-a.

Istražni sudac i glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić rekao je da će u daljnjem tijeku istrage protiv osumnjičenih za malverzacije u 'Podravki' biti saslušano još desetak svjedoka iz Hrvatske i određeni broj iz Mađarske.

Po pisanju medija, 'podravkaši' su kredit od 34 milijuna kuna podigli kod OTP banke, a jamstvo im je dao mađarski MOL. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene