448315
448315
448315
448315
448315

'HDZ je kao Frankenstein. Glavu mu možeš zamijeniti i staviti glavu misice, ali će i dalje ostati Frankenstein"

  • , 29.08.2016., 18:17
  • Autor:
  • komentara

Kandidati Narodne koalicije za V. izbornu jedinicu Zdravko Ronko i Predrag Matić poručili su u ponedjeljak u Vukovaru da je ta koalicija jamac poštovanja prava svih građana te da je spremna na implementaciju demokratskih vrijednosti u sva područja društva

 
 
 
 
Predrag Matić (Patrik Macek/PIXSELL)
Predrag Matić (Patrik Macek/PIXSELL)

"Na našim listama nalazi se 50 posto žena, što nije zbog zadovoljenja zakonske forme, već zbog sposobnosti, znanja i svega drugog zbog čega su žene prepoznate u našoj koaliciji", rekao je prvi na listi Narodne koalicije u toj izbornoj jedinici, požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, koji je poručio da je koalicija jamac poštovanja prava svih građana Hrvatske.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Ocijenio je da bi Narodna koalicija u V. izbornoj jedinici bila zadovoljna sa šest osvojenih zastupničkih mjesta, a četiri ili manje osvojenih mjesta bio bi neuspjeh.

Četvrti na listi, bivši ministar branitelja Predrag Matić zamjerio je Vladi bivše Domoljubne koalicije svojatanje svega onog što je, kako je rekao, napravila Vlada Zorana Milanovića, a što je sada počelo davati pozitivne rezultate.

"Najviše što su oni napravili je da su najavili ukidanje pečata", istaknuo je Matić.

"HDZ je kao Frankenstein. Glavu mu možeš zamijeniti i staviti mu na tijelo glavu misice, ali će to i dalje ostati Frankenstein", ocijenio je Predrag Matić. Podsjetio je da je Vlada Zorana Milanovića donijela Zakon o pravima žrtava seksualnog nasilja u Domovinskom ratu te je ocijenio kako je riječ o najboljem zakonu donesenom u Hrvatskoj. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se