Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo tražili pravnu pomoć

Mađari nisu Čačićev slučaj predali Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predmet prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, koju je u Mađarskoj ranije ove godine izazvao šef HNS-a Radimir Čačić, nije ustupljen Hrvatskoj.

Ured okružnog tužitelja u mađarskoj županiji Somogy zatražio je od hrvatskog ministarstva pravosuđa pravnu pomoć vezanu uz slučaj predsjednika Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Radimira Čačića koji je ranije ove godine u Mađarskoj izazvao prometnu nesreću sa smrtonosnim posljedicama, ali nije taj predmet ustupio Hrvatskoj, izjavio je u srijedu okružni tužitelj Robert Fekete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Vozio je jako brzo' Žrtva Čačićeve prometne: Naravno da me strah njega! Slika nije dostupna Potvrdila mađarska policija Čačić je nakon nesreće pušten uz jamčevinu

>> Radimiru Čačiću će se suditi u Hrvatskoj?

Odgovarajući na pisanje hrvatskih medija, tužitelj Robert Fekete naglasio je da Čačićev slučaj nije predan hrvatskim vlastima i da je njegov ured samo zatražio od hrvatskog ministarstva da, putem pravne pomoći, omogući njegovo ispitivanje u Hrvatskoj. Rok za zaključenje istrage o toj prometnoj nesreći produljen je do 8. rujna, dodao je Fekete. Glasnogovornik kaposvarske policije Kornel Karsay jučer je hrvatskim medijima izjavio da je istražni postupak protiv Čačića u Mađarskoj završen još 15. srpnja i da je slučaj predan hrvatskom pravosuđu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene