Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao prometnu u Mađarskoj

Radimiru Čačiću će se suditi u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedniku HNS-a Radimiru Čačiću za izazivanje prometne nesreće u Mađarskoj moglo bi se suditi u Hrvatskoj.

Istraga nesreće u Mađarskoj je završena, a tamošnja je policija predmet proslijedila hrvatskom Državnom odvjetništvu, piše Regionalni tjednik. 'Postupak je prekinut 15. srpnja na zahtjev glavnog državnog odvjetnika županije Somogy te je predmet ustupljen Hrvatskoj na temelju sporazuma o uzajamnoj pravnoj zaštiti koji su sklopile dvije države', rekao je Karsay Kornél iz policije županije Somogy.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od Ministarstva pravosuđa Mađarsko odvjetništvo zatražilo sudske akte o Čačiću Slika nije dostupna Samo tražili pravnu pomoć Mađari nisu Čačićev slučaj predali Hrvatskoj

>> Čačić: Povlačim se iz politike ako završim u zatvoru

Podsjetimo, 8. siječnja ove godine oko 13.15 sati Čačić je, prema vlastitom priznanju, skrivio prometnu nesreću kod naselja Savoly na autocesti prema Budimpešti.

Nakon nesreće poslao je telegrame sućuti te je obitelji poginulog ponudio i visoki iznos odštete, a nakon nesreće pušten je uz jamčevinu. S obzirom na to, kao i da nije vozio pod utjecajem alkohola, predsjednik HNS-a iznio je uvjerenje da će dobiti uvjetnu kaznu, odnosno izbjeći odlazak u zatvor, u slučaju čega bi napustio politiku ili barem čelno mjesto stranke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene