Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vozio je jako brzo'

Žrtva Čačićeve prometne: Naravno da me strah njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katalin Liptak koja se nalazila u automobilu na koji je u Mađarskoj naletio Radimir Čačić kaže da ovih dana proživljava stravičnu tragediju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od Ministarstva pravosuđa Mađarsko odvjetništvo zatražilo sudske akte o Čačiću Slika nije dostupna Samo tražili pravnu pomoć Mađari nisu Čačićev slučaj predali Hrvatskoj

'Sve sam izgubila i jako mi je teško. Nisam nastradala, ali psihički nisam dobro. Ne mogu sad razmišljati još i o Čačiću. Znam samo da sam ja sporo vozila, 100 ili najviše 110 km/h, a on jako brzo. Čula sam da je političar i da je vrlo moćan. Ne znam ništa više o njemu. Naravno da me strah njega i svega što slijedi', rekla je za Globus Katalin Liptak (58) iz mjesta Vecses, žena koja je izgubila muža u prometnoj nesreći u Mađarskoj koju je skrivio Radimir Čačić. U bolnici je još njezina majka koja je još u prilično lošem stanju.

'Nadam se samo da će se mama oporaviti. To mi je sada najveća želja, jedino na što mislim. Čini se da joj je malo bolje, no jako se bojimo što će biti s njom', rekla je Katalin Liptak.

Na pitanje je li istina da joj je Čačić, priznavši krivnju, već ponudio milijunsku odštetu, kao što su pisale hrvatske novine, odmahuje rukom tvrdeći da će o tome razmišljati tek za dva tjedna i da je sve formalnosti prepustila svom odvjetniku Zoltanu Kesicsu. Supruga i sin poginulog Gyorgya Liptaka potvrdili su da im je od Čačića stigao brzojav sućuti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene