Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liječnici se i dalje bore za život 14-godišnjaka iz Varaždina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje 14-godišnjeg učenika iz Varaždina koji se jučer iz još neutvrđenog razloga zapalio u školi, i dalje je vrlo teško i liječnici se bore za njegov život, doznaje se u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti.

Zbog 80-postotne opečenosti tijela, pretežno trećeg stupnja, te mogućnosti zatajenja srca, pluća i bubrega, dječakovo je stanje vrlo ozbiljno i životno je ugrožen, doznaje se u jedinici intenzivne skrbi u Klinici u Klaićevoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Operiran Juričev Mikulin, stanje i dalje vrlo teško Slika nije dostupna Ozlijeđeni vatrogasci još uvijek kritično

'Provodi se intenzivno liječenje radi očuvanje funkcija vitalnih organa. Dječak je na aparatima za disanje zbog dubinskih opeklina glave, vrata i dišnih puteva, prima lijekove za spavanje i protiv bolova te nije u kontaktu s okolinom', izjavio je ravnatelj bolnice Goran Roić.

Dodaje kako u sljedećim danima i tjednima predstoji borba za dječakov život, odnosno za očuvanje vitalnih funkcija njegovog organizma.

Motiv dječakova samospaljivanja još nije utvrđen, doznaje se od glasnogovornice PU varaždinske Vanessa Kremenić. 

>> Varaždinski učenik se zapalio pred djevojčicom zbog koje je patio!

'Policija je do sada razgovarala s nastavnicima i učenicima škole, a slijede obavijesni razgovori sa svima koji nešto znaju o mogućem motivu i tragičnom događaju', rekla je policijska glasnogovornica.

Dječak, 14-godišnji učenik 7. razreda, jučer prijepodne polio se zapaljivom tekućinom i zapalio u hodniku osnovne škole u Varaždinu.

U školu je upućen tim za psihološku pomoć. Osmero psihologa idućih će dana razgovarati s učenicima, nastavnicima i roditeljima, posebice s očevicima tragičnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene