Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija HURS-a

Matijašević traži ostavku ministra gospodarstva: 'Ne vjerujem mu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozren Matijašević prozvao je Vladu jer još nije složila tim,

Pod nazivom 'Za traljavo kadroviranje nema opravdanja! Tim je već morao imati tim!' Hrvatska udruga radničkih sindikata (HURS) održala je konferenciju za novinare.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neki sindikalci nemaju iluzija 'I nova Vlada ići će starim utabanim stazama' Slika nije dostupna Ma je li to moguće? Matijašević brani Linića: 'Spasio je 600 radnika i 200 milijuna kuna'

Na konferenciji za medije čelnik sidikata Ozren Matijašević zatražio je smjenu ministra gospodarstva Tomislava Panenića, a Vladu prozvao jer još nije složila tim.

Ministru Paneniću ne vjeruje, objasnio je, zbog slučaja stiropor i kaže da ne zna kako će s njim pričati o radnicima i bilo čemu drugom iz gospodarstva ako mu ne vjeruje nakon što je priznao da je nezakonito donirao stiropor.

Podsjetimo, još uvijek nije u potpunosti složen Timov tim, kako je Oršeković nazvao svoju Vladu. Ne zna se tko će biti novi ministar branitelja, a vlada nema ni sve zamjenika i pomoćnike ministara.

Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i MOST-a kadrovsku križalju popunjava dulje od planiranog. Mijo Crnoja ostavku je podnio krajem siječnja, a još uvijek nije poznato tko će ga naslijediti na toj dužnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene