Tema: Ozren Matijašević

Krešimir Sever, Mladen Novosel, Ozren Matijašević (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Sindikati o prvih 100 dana Vlade VLADI DALI DVOJKU "Otvoreno pogoduje poslodavcima na štetu radnika i potiče daljnje iseljavanje"

Lideri dvije sindikalne središnjice dali su prolaznu ocjenu Vladi za prvih sto dana, pri čemu se Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) "pridružuje rastućoj većini koja smatra kako Vlada ne ide u dobrom smjeru", dok Hrvatska udruga sindikata (HUS) naglašava da je aktualna Vlada "bolja od prethodnih".

Ozren Matijašević (Foto: Pixell) Otkup Ine od MOL-a "Najave Plenkovića su ishitrene, neprovedive i štetne"

Predsjednik Hrvatske udruge radničkih sindikata (HURS) Ozren Matijašević, Vladinu najavu o privatizaciji HEP-a po modelu inicijalne javne ponude (IPO) radi otkupa vlasničkog udjela MOL-a u Ini, ocijenio je u subotu ishitrenom i neprihvatljivom, rekavši kako ne želi da se u HEP ponove pogreške koje su se dogodile u Ini.

Stranica: 8 |  1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Stranica: 8 |  1 2 3 4 5 6 7 8 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se