Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 328 tisuća

FOTO Grabar Kitarović predala potpise

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović predala je u subotu Državnom izbornom povjerenstvu 328.683 potpisa potpore njezinoj predsjedničkoj kandidaturi.

'Prikupili smo više nego ijedan kandidat u povijesti od kako se prikupljaju potpisi za predsjedničku kandidaturu. Očekuje nas kampanja za bolju Hrvatsku, idemo u jednu modernu, samosvjesnu, domoljubnu, snažnu Hrvatsku i, kako smo dobili ovako veliku potporu hrvatskog naroda potpisima, očekujem i izbornu pobjedu', poručila je Kolinda Grabar Kitarović u Saboru.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

Naglasila je da će voditi kampanju kojom će građanima objasniti što im nudi, a to je život u boljoj Hrvatskoj, gospodarski rast, socijalnu stabilnost, vladavinu prava, nacionalnu sigurnost i obranu te međunarodni ugled za Hrvatsku. 'Kakvu će kampanju voditi drugi kandidati, to ćemo vidjeti', kazala je.

'Čuli ste kako je pametna ali što je lijepa u p**** materinu!'

Kutije s potpisima, među ostalima su nosili i čelnici HDZ-a - predsjednik Tomislav Karamarko, glavni tajnik Milijan Brkić i politički tajnik Tomislav Čuljak, potpredsjednik Sabora Željko Reiner i dio HDZ-ovih saborskih zastupnika, europarlamentarac Andrej Plenković te predstavnici koalicijskih partnera HSS-a, HSP AS i HRAST-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene