Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ćiro o Kolindi:

'Čuli ste kako je pametna ali što je lijepa u p**** materinu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević očaran je predsjedničkom kandidatkinjom HDZ-a Kolindom Grabar-Kitarović, a to je pokazao i na sebi svojstven način.

"Čuli ste kako je pametna ali što je lijepa u p**** materinu!", izjavio je Ćiro Blažević, koji je sudjelovao na tribini "Dr. Franjo Tuđman - Dok je srca bit će i Kroacije!" u Splitu, koja je održana povodom 15. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Motivacija uoči izbora Davor Božinović komentirao snimku predsjednika stranke i otkrio hoće li tražiti krivca: "Kada malo bolje poslušate..." Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

Na tribini su bili i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović, kao i Andrija Hebrang, Igor Zidić i Nikica Valentić.

Kolinda Grabar Kitarović prihvatila kandidaturu: 'Kampanja je puna svega i svačega'

Uoči tribine predsjednik HDZ-a Karamarko odgovarao je na pitanja novinara. Oko 9:30 sati predstavnici HDZ-a položili su vijence ispred spomenika dr. Franji Tuđmanu, a u 10 sati je u Pinakoteci samostana Gospe od Zdravlja otvorena izložba radova braniteljske likovne sekcije posvećena prvom hrvatskom predsjedniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene