Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestok odgovor ministra

Jovanović: E moj Karamarko, tebi bi bio jasniji malograđanski odgoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a vlast je nazvao nenarodnom te im spočitnuo da 'uvode građanski odgoj u škole da bi istisnuli vjeronauk'.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović putem Facebooka je žestoko reagirao na jučerašnju izjavu šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je sadašnju vlast nazvao nenarodnom te im spočitnuo da "uvode građanski odgoj u škole da bi istisnuli vjeronauk".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

>> Karamarko: Hrvati u EU s punim imenom i prezimenom

"E moj Karamarko, tebi bi očito jasniji bio malograđanski odgoj! Građanski odgoj u školama ne istiskuje vjeronauk nego prevenira nasilje, rasizam, diskriminaciju, korupciju i uči djecu kako biti ravnopravan član demokratskog društva u kojem će iskoristiti sva prava koja građanima omogućuju kvalitetan i zdrav život bez straha! A sve to malograđaninu Karamarku je potpuno strano! Evo, ja predsjedniku HDZ-a kažem u lice da je on na čelu stranke koja je građanima pokazala što je nenarodna vlast i zato su ih građani poslali u oporbu na jedno poduže vrijeme", napisao je u nedjelju navečer Jovanović, a komentari na izjavu uglavnom su pozitivni. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene