Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori su za tjedan dana

HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka
HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Foto: Nera Simic, Damjan Tadic/Cropix
HDZ je odgovorio na prozivku Peđe Grbina i bocnuo ga zbog kandidature za premijera.

HDZ je preko Facebooka prozvao predsjednika SDP-a Peđu Grbina u svojoj najnovijoj objavi tjedan dana prije parlamentarnih izbora.

Poručili su mu da je u Hrvatskoj "uvriježeno da se sučeljavaju dva premijerska kandidata", a Grbin je odustao od premijerske kandidature u korist trenutnog predsjednika Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Prepucavanje se nastavlja Butković objavio video o Milanoviću: "Zahvaljujući članu tvoje stranke razotkriven si kao najobičniji lažljivac"

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Da nije tužno, bilo bi smiješno. Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature!

Zadnjih tjedana posrnuli Peđa neprestano je varirao u svojim ambicijama. Prvo je ponosno tvrdio novinarima ''Da, gledate u novog premijera!'', potom je - ''hrabar'' kakav jest - na konferenciji za medije odustao od premijerske kandidature i prepustio je Milanoviću, da bi na kraju izrazio ambiciju da postane predsjednik #SaborRH. Srećom da će hrvatski građani takve nepouzdane i neodgovorne SDP-ovce ostaviti u oporbi i u iduće 4 godine!

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"


Poznato je da se Andrej Plenković rado odaziva na TV sučeljavanja. I 2016. i 2020. bio je na debatama - i pobijedio na izborima. Očekivali smo da će Milanović dati ostavku i kandidirati se na izborima na zakonit način, no on se prepao i sada pretendira biti premijer s mjesta predsjednika RH - mimo i Ustava i volje naroda.


U Hrvatskoj je već uvriježeno pravilo da se sučeljavaju dva premijerska kandidata. Peđa ne samo da nije kandidat za premijera, nego je i abdicirao s mjesta predsjednika SDP. A prije toga je još i pobjegao iz I. izborne jedinice, u kojoj živi i u kojoj se tradicionalno natječu vodeći kandidati pozicije i opozicije.


Umjesto da u posljednji čas u panici zazivaju debatu - jer im ankete ne ide u prilog - neka se u SDP-u radije dogovore tko im je premijerski kandidat!"

Pročitajte i ovo Novac - 2 REZULTATI ANKETE Treba li ukinuti financiranje stranaka iz proračuna? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene