Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga supruga

Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma: Oglasio se njegov stranački kolega

Uhićen je Mario Stilinović, predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma.

Zbog nasilja u obitelji u petak ujutro je uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića, koji je na lokalnim izborima 2021. godine bio kandidat te stranke za gradonačelnika.

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da su odnosi u obitelji Stilinović narušeni već dulje vrijeme.

Stilinović je, prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, uhićen po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela – prijetnje i nasilja u obitelji. On je suprugu prijavio zbog nametljiva ponašanja. Ona je prilikom davanja iskaza na tu njegovu prijavu usput podnijela prijavu za navedena dva kaznena djela.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije - 4 Zaprijetili medijima HND i Novosti upozorili na nasrtaj Domovinskog pokreta: "Oni su ti koji imaju 'ured za hrvatstvo'"

Ona se osjećala zanemarenom zato što joj suprug nije naložio u peć, pa se kuća nije zagrijala i ona je ostala u hladnom te je upravo na toj činjenici temeljila prijavu za nasilje u obitelji. No druga prijava mnogo je ozbiljnija - sadrži prijetnju ubojstvom zbog čega je je Stilinović promptno uhićen te je završio na policijskom ispitivanju.

Šef županijskog HDZ-a Ernest Petry kaže kako nasilje osuđuju, a odluku o tome hoće li Stilinović i dalje biti šef gospićkog HDZ-a, trebaju razmotriti na sastanku svih članova. Oglasili su se iz Hrvatskih šuma - kažu da prijava protiv Stilinovića ni na koji način nije povezana s njegovim zaposlenjem niti radom u Hrvatskim šumama, da osuđuju svaki oblik nasilja te da je postupak u tijeku pa nisu u mogućnosti dalje komentirati. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene