Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas nema što reći

Josipović odbio komentirati povlačenje ZOR-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik RH Ivo Josipović tijekom posjeta Dubrovniku nije želio komentirati ništa u vezi referenduma o ZOR-u.

Ivo Josipović u Dubrovniku je posjetio Inter University Center, a na večer će gostovati na festivalu komorne glazbe u sklopu kojeg će biti izvedena jedna od njegovih skladbi. Nakon posjeta IUC-u, Josipović je novinarima rekao kako danas nema nikakav komentar o referendumu i ZOR-u te je odgovarao isključivo na pitanja vezana za posjet Dubrovniku.

Šeks također bez komentara

Novinari su nakon komemoracije za žrtve masakra u Četekovcima pokušali postaviti pitanja potpredsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu o najavama o povlačenju izmjena Zakona o radu iz saborske procedure, te u vezi s referendumom sindikata, no Šeks također nije htio odgovarati na pitanja. Šeks je novinarima kratko rekao kako nema izjava.

>> 'Vlada se vjerojatno boji suda građana'

>> Ekskluzivno: Vlada povukla prijedlog ZOR-a!

>> 'Povlačenjem ZOR-a Vlada priznala da imamo dovoljno potpisa'

Vlada je jučer iz saborske procedure povukla prijedlog izmjena Zakona o radu. Taj je potez doveo u pitanje održavanje referenduma jer je prestao postojati razlog za njegovo održavanje. Predsjednik najveće oporbene stranke Zoran Milanović izjavio je kako je iznenađen potezom Vlade o ukidanju ZOR-a. 'Vjerojatno se boje suda građana', zaključio je Milanović. Predstavnici sindikata rekli su kako će zbog najnovijeg poteza Vlade biti itekako oprezni jer su se dosad već navikli na iznenadne obrate.

Kako ocjenjujete Vladin potez ukidanja ZOR-a?

  • Pozitivno
  • Negativno
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene