Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predlaže Grčićevu smjenu

I Lesar o outsourcingu: Odmah da velim da je prijedlog naprosto glup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući Grčićevu izjavu da je upitna financijska stabilnost države, Lesar je rekao da bi se financijska situacija stabilizirala za početak predlaže smjenu ministra Grčića.

Dan nakon predstavljanja outsourcinga i Dragutin Lesar osvrnuo se na vladinu mjeru.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

'Moram prokomentirati ovaj prijedlog, outsorcing u javnim i državnim službama i odmah da velim da je naprosto glup. Glup prijedlog. Jer se ne može na tome uštedjeti uz tvrdnju da će zaposlenima ostati ista prava, a da će država uštedjeti a privatnik zaraditi. Radi se očito o sprezi pojedinaca iz izvršne vlasti s interesima privatnog kapitala koji s prijedlozima outsorcinga ne želi ništa drugo nego otvoriti novo područje privatnog poduzetništva inicijative na teret poreznih obveznika', rekao je šef Laburista.

'Opačić je prije imala ulogu narikače, a danas je grobar radnih mjesta'

Na pitanje novinara kako komentira izjavu ministra Grčića je upitna financijska stabilnost države rekao je: 'Da bi se hrvatska financijska situacija stabilizirala za početak predlažem smjenu minsitra Grčića, to bi bio jedan od najuspješnijih poteza koji bi se mogao povući.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene