Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Politička ili ljudska intervencija?

Holy pisala šefu HŽ-a da od otkaza spasi suprugu stranačkog kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je procurio mail ministrice Mirele Holy upućen predsjedniku uprave HŽ-a Reneu Valčiću.

Holy je na Valčiću napisala da Heidu Maziju, suprugu Gorana Mazije koji je član Savjeta za zaštitu okoliša SDPH, poštedi otkaza ili premjesti na drugo radno mjesto. U mailu poslanom sa stranačke adrese je napisala da je 'Heidi stekla dojam da je u nemilosti jer je imenovana dok je vladao HDZ'.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Slika nije dostupna Istraga traje Slučaj Holy: Tko je sporni mail dao u javnost?

>> Holy prijete smrću: U tijeku sigurnosne provjere policije

Holy je u mailu navela da ima položen državni ispit, da govori i piše na njemačkom i engleskom te da je na radno mjesto došla temeljem natječaja. 'Molim Vas da razmotrite mogućnost zadržavanja gospođe Heidi u HŽ-u na nekom drugom radnom mjestu', napisala je ministrica Holy predsjedniku uprave HŽ-a.

Rene Valčić je njezinu molbu odbio te izrazio zabrinutost jer je njegov privatni mail izašao u javnost. Holy pak, tvrdi kako nije politički intervenirala već da je 'ljudski tražila da se gospođu ne šikanira' te dodala da je mail poslan prije 3 mjeseca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene