Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Direktor im obećao novi strujni pravac

HEP za problem sa strujom u Senju čuo u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon priloga u Dnevniku Nove TV kako se grad Senj električnom energijom opskrbljuje iz samo jednog pravca, stvari se ipak mijenjaju.

Gradonačelnik Senja Darko Nekić potvrdio nam je da su ga iz HEP-a kontaktirali kako bi se Senju osigurao alternativni dovod električne energije. Razgovori bi se trebali obaviti početkom sljedećeg tjedna, a iz HEP-a kažu kako bi se cijela situacija trebala riješiti što prije vremenu.

Pročitajte i ovo Struja, ilustracija - 1 Dobre vijesti Kako je Hrvatskoj s neba palo gotovo milijardu kuna: "Proizvodnja je više nego dvostruko veća od planirane u prva tri mjeseca" Ilustracija od 9 do 13 sati Bez struje u petak u Zagrebu gotovo 90 ulica, pogledajte je li među njima i vaša

'Nakon medijske pažnje napokon smo pozvani na razgovore u HEP. To su prvi razgovori nakon 2008. godine i nadam se kako će se problem napokon riješiti', izjavio nam je Nekić. Inače, u okolici Senja još uvijek 9 sela uopće nema električnu energiju.

>> Senj u mraku jer je netko ukrao strujni kabel!

>> Osam tisuća Senjana noć provode u mraku

Podsjetimo, u subotu je nepoznati počinitelj ukrao električni kabel zbog čega je došlo do prekida distribucije električne energije u razdoblju od 8 sati. Senjani su bez struje ostajali i zbog vremenskih neprilika, a sada bi se problem napokon trebao riješiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene