Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ostali bez struje

Osam tisuća Senjana noć provode u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez električne energije cijeli je Senj.

Gotovo osam tisuća Senjana je u mraku. Naime, u 11 sati prekinut je dovod električne energije i cijeli je grad ostao bez struje.

Pročitajte i ovo Račun Stiglo i pojašnjenje Zašto jedan račun dolazi kasnije od ostalih? "To traje duže vrijeme. Ne znam u čemu je problem" Ilustracija Ozbiljno upozorenje Svijet bi se ove godine mogao suočiti s velikim problemom kad je u pitanju sigurnost hrane

Senj je jedan od rijetkih gradova koji nemaju alternativni pravac dovoda električne energije u slučaju kvara. Tako će najveći podvelebitski grad ovu noć najvjerojatnije provesti u mraku. Stanovnici grada pod Nehajem ogorčeni su na HEP.

'Mi već godinama bezuspješno upozoravamo HEP na problem opskrbe električnom energijom grada Senja, dakle,problem alternativnog napajanja i nažalost ništa se ne događa', rekao je Darko Nekić, gradonačelnik grada Senja.

>> Zaposlenica HEP-a prisvojila novac od plaćenih računa

'Situacija je neprihvatljiva, usudio bih se reći sramotna da jedan grad od 10 tisuća stanovnika ne prvi put i to subotom navečer, ili cijeli dan subotom ostaje bez električne energije', uvjeren je Emil Tomljenović, HDZ-ov saborski zastupnik.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene