Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na jučerašnje kritike

HDZ tvrdi da ima dokaze: SDP i HNS povezani s prosvjedima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jučerašnje kritike SDP-a da je investicijiski plan nerealan popis želja te da bi država bila u punom boljem položaju da su slušali prijedloge najače oporbene stranke, iz HDZ-a je stigao odgovor preko Ivana Šukera i ministra branitelja Tomislava Ivića.

Ministri odlučno tvrde kako imaju nepobitne dokaze da iza prosvjeda u Dubrovniku stoji mladež SDP-a i HNS-a, a ako bude potrebno, predstavit će ih i javnosti.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman poljubio njemačku ministricu Annalenu Baerbock pokušao poljubiti ministricu "Nepodnošljivo, nasilno i seksistički": Zastupnica o pokušaju Grlića Radmana da poljubi ministricu Zoran Milanović Stigla reakcija Oglasilo se izraelsko veleposlanstvo: "Nečuvena izjava hrvatskog predsjednika"

>> SDP: Da se slušalo nas već bismo izašli iz krize

>> SDP o svojem planu oporavka, Kosor o vladinom

'To je sve u smislu povezanosti oporbenih stranaka sa prosvjedima koji su se događali i u Dubrovniku i u Zagrebu i u drugim gradovima diljem RH', rekao je ministar Tomislav Ivić.

'Radi onoga da podsjetimo hrvatsku javnost što se događalo od 2000.-2003. Sjetite se smanjenja plaća, javni dug je porastao za 43 milijarde kuna.', izjavio je saborski zastupnik Ivan Šuker.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene