Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskreno priznanje

Pogledajte kako je Dunja Špoljar umalo rasplakala Sabor: Moja kći je dijete iz epruvete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom današnje Saborske rasprave o Zakonu o pomognutoj medicinskoj oplodnji, posebno je dirljivo bilo izlaganje SDP-ove zastupnice Dunje Špoljar, koja je umalo rasplakala kolege.

Dunja Špoljar zamolila je zastupnike da ih upozna sa svojom kćeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strani donori Planira se uvoz sperme iz EU-a: U Hrvatskoj nije bilo nijedne osobe koja bi bila zainteresirana, poznato i zašto Ana Obregon surogat-majčinstvo Slučaj bivše Davora Šukera uzburkao javnost: Isto je napravio i Ronaldo, ali njemu nitko ne prigovara

'Prohodala je s devet mjeseci, a rečenice izgovarala već na prvom rođendanu. Zdrava je, ne budi se noću, ne sanja bijele kute. Zadnji antibiotik popila je s 18 mjeseci. Sada ide u osmi razred. U prvom razredu je slomila ruku, a s pet godina je imala vodene kozice. Odlična je učenica, članica je planinarskog društva i redovita polaznica mažuretkinja. Nespretna je za sve sportove s loptom, a soba joj je i više nego često neuredna. Ovisna je o slatkišima i Facebooku. I da, moja kći je dijete iz epruvete', riječi su kojima je Dunja Špoljar opisala svoju kćer.

>> Kosor: Ja sam rasla bez oca i cijeli mi je život nedostajao

Dodala je kako je budućnost njene kćeri neizvjesna, no naglasila je kako ipak ima izbor, kao što su i njeni roditelji imali izbor kada su se odlučili imati je. ''Potpuno je izvjesno da, da je 1997. bio na snazi važeći, tzv. Milinovićev zakon, nje danas ne bi bilo', rekla je Dunja Špoljar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene