Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid štrajka

Branitelji Podravke pozvali radnice Kamenskog na prekid štrajka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke pozvala je danas radnice tekstilne tvornice Kamensko da obustave štrajk glađu.

Ističu da prema dosadašnjim iskustvima štrajkom neće mnogo učiniti na ispravljanju nepravdi koje su im nanesene.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao'' PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu

>> 'Srce mi se kida kad moram dijete moliti novac za gablec'

'Hrvatski branitelji sigurno se nisu borili za državu u kojoj će jedni zarađivati, otuđivati i maltretirati svoje zaposlenike, a s druge pak strane ti i takvi koji su u vrijeme rata kupovali tvornice za jednu kunu ni ne odgovaraju za zlodjela koja su učinili', navodi u priopćenju predsjednik Udruge Mladen Pavković.

Dodaje da bi štrajk glađu poštenih i vrijednih radnica Kamenskog trebao biti posljednji takav čin u našoj državi, jer je 'krajnje vrijeme da razni mešetari i tzv. manageri završe iza rešetaka, da se pod hitno proda njihova imovina i namire obveze prema zaposlenicima'.

Stoga pozivaju hrvatsku Vladu i Sabor, a poglavito glavnog državnog odvjetnika da zaštite radnice Kamenskog i odgovorne za njihov slučaj privedu pravdi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene