Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz zatvora

Glavaš objavio važnu vijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš se vraća u politiku! Dodao je da mu je u interesu da 'njegovo čedo HDSSB preživi'.

Branimir Glavaš rekao je u intervjuu za Večernji list kako neće u političku mirovinu. ' I da se brinem o održavanju stranačkih prostorija, to je aktivni stranački rad.', objasnio je i dodao kako po zakonu na državnoj razini u BiH ima uvjete za prijevremeni izlazak iz zatvora jer je odslužio pola kazne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje

'U ime obitelji' žele u Europarlament: Markić posjetila Glavaša u zatvoru

'U političkom smislu izvršna vlast me uopće ne zanima, kao što se više ne bih kandidirao ni za predsjednika stranke. U jednoj dobro organiziranoj stranci ima posla za mnoge aktiviste, pa bih bio dobrodošao i kao umirovljenik koji može raditi za stranku', rekao je Glavaš kojem je, kaže, u interesu da njegovo čedo, HDSSB preživi. Međutim, smatra da je to moguće samo s mladim ljudima pa je i Šišljagiću, koji je od njega mlađi tek godinu dana, rekao kako moraju stvoriti novog kandidata za župana.

Osječki gradonačelnik ima dokaze protiv Glavaša?

Govoreći o udaljavanju od Sandera i HDZ-a rekao je da je netrepeljivost kulminirala kada je Šeks izgovorio četiri glagola koja su se odnosila na uhićenje Gotovine (locirati, identificirati, uhititi i transferirati).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene