Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vode razgovore

'U ime obitelji' žele u Europarlament: Markić posjetila Glavaša u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga 'U ime obitelji' razgovara sa strankama o zajedničkom izlasku na izbore za Europski parlament.

Predsjednica udruge 'U ime obitelj' Željka Markić posjetila je Branimira Glavaša u zatvoru u Mostaru. Potvrdila je to za Novu TV i sama Markić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''dno dna diskriminacije'' Forum žena SDP-a: ''Željka Markić zagazila na teren na kojem su počivali zasadi nacizma'' Slika nije dostupna Nakon oslobađajuće presude Bandiću Udruga U ime obitelji: ''USKOK četiri godine vodi politički proces na račun građana''

Informaciju je potvrdio i Josip Salapić iz HDSSB-a. Kaže da je Markić bila u posjetu Glavašu u Mostaru, u BiH, te da su razgovarali o temama važnima za politiku i interese Hrvatske. Dodaje kako su zaključili, da ako žele mijenjati vlast, treba razgovarati sa svima, a ne rasipati glasove desnice.

Udruga 'U ime obitelj' objavila je kako vode razgovore s vodstvima stranaka, koje su ih podržale, o zajedničkom izlasku na izbore za Europski parlament koji će se održati 25. svibnja 2014.

'Uvjereni smo da bi jedna jedina lista s kompetentnim predstavnicima svih stranaka koje prepoznaju značaj obitelji i mladih u društvu, te u osnovi imaju iste gospodarske i nacionalne ciljeve, omogućila brze i učinkovite promjene na bolje', stoji u priopćenju.

Tomašić: Sve što daje EU košta - ništa nije besplatno

Nadaju se da će osvojiti 7 do 8 europarlamentarnih zastupnika. Podsjetimo, u eruoparlament će ukupno 11 hrvatskih zastupnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene