Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja na TikToku

Borba za glas mladih birača: Osim premijera, još se političara i političarki okušalo u tiktokerskim vodama

U političkoj predizbornoj kampanji nastao je pravi bum političara tiktokera koji se međusobno natječu tko će pridobiti više mladih. Osim premijera Andreja Plenkovića, u tiktokerskim vodama odlučio se okušati i Ljubo Ćesić Rojs.

"Reakcija je odlična, za 24 sata ima preko 74 tisuće pregleda", kaže Ljubo Ćesić Rojs iz Hrvatskog bila o uspjehu koji je polučio njegov video na društvenoj platformi TikTok.

"Ja se na onoj crnoj američkoj listi nalazim od 2003. godine. Na toj listi su u mom društvu znači Bin Laden pod zemljom, Sadam
Hussein pod zemljom Gadafi pod zemljom, Slobodan Milošević pod zemljom, još smo od živih Vladimir Putin i ja", govori Rojs na videu i smije se.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Nakon Plenkovića VIDEO Vili Beroš poručuje s TikToka: "Zapratite ovaj profil, stisnite plusić"

Novopridošli je i Andrej Plenković, dok je Marijana Puljak na toj društvenoj platformi već iskusnija. Za razliko od njih, Karolina Vidović Krišto radije bira Facebook, dok iz Možemo! poručuju: "Neki od videa imaju preko četvrt milijuna pregleda, imamo 10 tisuća pratitelja, dakle stranka smo s najviše pratitelja na tiktoku i smatramo da smo uspjeli doprijeti do mladih ljudi".

Što su o TikToku rekli ostali političari, pogledajte u videu.

 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene