Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kada zatvorena vrata?!

Bandić: Razum nalaže da otvore Arenu, sve je drugo bedastoća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić tvrdi danas na Sljemenu da su svi dugovi za Arenu plaćeni, te poručuje Ingri da je bolje da je otvore.

Na pitanje hoće li Arena uskoro biti otvorena, te hoće li se održati planirana događanja Milan Bandić je danas na Sljemenu odgovorio 'ako ne otvore zahrđat će im ključ, pa je neće moći ni otvoriti, a to im ja ne bi preporučio. Ja sam siguran da će to biti otvoreno'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova blamaža Nitko ne želi platiti jamčevinu za Arenu Zagreb Slika nije dostupna Gradonačelnik uvjeren u dobar ishod Arena na bubnju: Bandić poručio da ne želi raditi posao Holdinga

'Sve je plaćeno, a ako gospoda iz Ingre mogu nekome to povoljnije iznajmiti neka to i naprave, ali ne mogu to oni iznajmiti nikome povoljnije. Razum nalaže da otvore Arenu i da ona bude u funkciji. Inače je sve drugo bedastoća', rekao je Bandić.

>> Hoće li se održati događaji dogovoreni do kraja veljače?

>> Ostale hrvatske arene dobro posluju

>> Holding: Za Arenu dugujemo zbog Vlade i Grada Zagreba

>> Milan Bandić: Neka Ingra ne povlači mačka za rep

Platili smo - niste platili je situacija oko Arene koja polako postaje tragikomična. Uplatnica ili bankovni izvadak lako bi riješio te dvojbe no u Ingri kažu da još nisu zaprimili uplatu. Sve dok je tako dvorana ostaje zaključana.

Arena je koštala 115 milijuna eura, a u 28 godina koliko će Grad i Vlada plaćati kredit stajat će 210 milijuna eura. Dvorana koji mnogi nazivaju arhitektonskim remek djelom od prvog je dana predmet svađe. U Holdingu tvrde da nemaju novca, a trenutačni dug za zakup i operativne troškove približio se brojci od pedeset milijuna kuna.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene