Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik u obrani interesa grada

Bandić: Projekt 'Cvjetni' od javnog interesa za Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da je projekt 'Cvjetni' Hoto grupe Tome Horvatinčića od javnog interesa za Zagreb te da su 'svi koji misle da Zagreb treba živjeti kao u srednjem vijeku zarobljenici prošlosti'.

'Dao Bog da imamo za još 14 donjogradskih blokova investitore', rekao je Bandić odgovarajući na pitanje je li projekt Hoto grupe Tome Horvatinčića od javnog interesa za Zagreb. Dodao je da su od javnog interesa i projekti Cesarčeve i Cvjetnog trga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Horvatinčić još uvijek nema pravomoćnu dozvolu za rušenje tiskare Slika nije dostupna Horvatinčić dobio Cvjetni trg!

'Oni koji žele živjeti u srednjem vijeku u Zagrebu i skrnaviti poduzetnički duh grada, ja im ne mogu pomoći, oni su zarobljenici prošlosti', istaknuo je.

Na pitanje zašto još nisu uklonjeni kontejneri u Varšavskoj ulici odgovorio je da su oni učinili sve te da to treba pitati policiju. 'Neće gradonačelnik stajati pored kontejnera i dizalice koja ga diže', rekao je te se upitao kako je moguće da netko bez posljedica 2010. godine na Cvjetni trg postavi kontejnere.

>> VIDEO: Varšavska se brani na kontejnerima

Bandić je opovrgnuo i novinski napis da Antonija Županac, koja već šest godina radi kao tajnica ministra kulture Bože Biškupića, prima plaću iz zagrebačkoga Gradskog poglavarstva, a ne iz dijela proračuna određenog za plaće zaposlenika u državnoj upravi i ministarstvima. 'To nije točno, ali ja znam da se novine bolje prodaju kada je na naslovnici Bandić', istaknuo je.

Na pitanje istražuje li policija moguće namještanje natječaja Zagrebačkog holdinga za informatičku opremu vrijednu 34 milijuna kuna Bandić je odgovorio kako o tome zasad nema informacija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene