Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak akcije

Akcija Kukolj: Prijava protiv pomoćnika načelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističko istraživanje započelo je u kolovozu 2014. godine, a 11. ožujka 2015. godine uhićena je 21 osoba.

U nastavku policijske akcije ''Kukolj'' u sklopu koje je zbog raznih kaznenih djela prije dva tjedna uhićeno 19 policajaca i dva civila s područja doline Neretve, u utorak je podnesena još jedna kaznena prijava i to protiv pomoćnika načelnika Policijske postaje Metković.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Kako se neslužbeno doznaje u srijedu, on je dan ranije udaljen s dužnosti, a protiv njega je išla kaznena prijava redovitim putem što znači da za razliku od njegovih kolega nije bilo uhićenja i privođenja.

Uhićeni hrvatski policajci nema što nisu praštali za novac

Inače, kriminalističko istraživanje započelo je u kolovozu 2014. godine, a 11. ožujka 2015. godine uhićena je 21 osoba. Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv svih osumnjičenih podnesena je kaznena prijava za ukupno 40 kaznenih djela, odnosno 26 kaznenih djela zlouporabe položaje i ovlasti, 10 kaznenih djela poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, po jedno kazneno djelo za primanje mita i pomaganje u primanju mita te 2 kaznena djela davanja mita. Osumnjičeni policijski službenici su zbog teže povrede službene dužnosti isti dan udaljeni iz službe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene