Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U očevoj kući

Pronađen mrtav dječak u Rovinju, uhićen otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtav devetogodišnjak pronađen je u ulici Angela Zuliania u Rovinju.

Policija je dojavu o smrti dječaka primila u četvrtak oko 16,30 sati od majke, rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić-Jukopila. 'Osnovano se sumnja da se radi o nasilnoj smrti, no više detalja bit će poznato nakon završetaka očevida, koji je u tijeku', istaknula je glasnogovornica Rogić-Jukopila. Dodala je kako je 45-godišnji otac pronađen na mjestu događaja, gdje je uhićen i prepraćen u rovinjsku Policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

Neslužbeno se doznaje kako je dječaka ugušio otac, koji je inače policiji već poznat i prijavljivan zbog nasilja u obitelji, no policija ne želi potvrditi te informacije. Mrtvoga sina, navodno je u stanu pronašla majka, koja je došla po njega, te o cijelom događaju izvijestila policiju. Neslužbeno se također doznaje kako su majka i otac djeteta razvedeni te da je dječak došao u posjet ocu.

Glasnogovornica je rekla da je istražni sudac naložio obdukciju dječakovog tijela, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. (Hina/B.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene