Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila

Riješen slučaj ubojstva u centru Zagreba, uhićena trojica mladića

Zagrebačka policija objavila je detalje ubojstva u Paromlinskoj ulici u Zagrebu koje se dogodilo 5. lipnja.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Afganistana za koje se sumnja da su počinili ubojstvo u Paromlinskoj ulici u Zagrebu kada je 5. lipnja ubijen 23-godišnji državljanin Afganistana.

Riječ je o 22-godišnjaku i 24-godišnjaku koji su s 30-godišnjakom počinili još dva kaznena djela, Nasilničko ponašanje upućeno 35-godišnjaku i Prijetnja 25-godišnjaku. 

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Zločin u Zagrebu Detalji krvavog obračuna u centru grada: "Policija kod Lisinskog traži oružje ubojstva"

Osumnjičeni 30-godišnjak je u kasnim noćnim satima 4. lipnja ispred napuštene zgrade u Paromlinskoj ulici napao 35-godišnjaka, udarao ga nogama i rukama po glavi i tijelu i potom ga odveo na 3. kat zgrade. Nastavio ga je tući, ali je 35-godišnjak uspio pobjeći.

Pročitajte i ovo Mario Banožić slijedi istraga Otkriveni prvi detalji o padu helikoptera: "Nesreća se dogodila neposredno prije nego što je krenuo natrag prema aerodromu"

Istovremeno su dvojica osumnjičenih na izlazu iz zgrade prišla 23-godišnjaku i pokušala ga ubiti. Muškarac je pokušao pobjeći, ali su ga sustigli i izboli. Preminuo je u zagrebačkom KBC-u zbog teških ozljeda.

Dva dana kasnije, 6. lipnja, trojac je prijetio 25-godišnjaku smrću ukoliko ne napusti Hrvatsku. Sva trojica pronađena su u utorak u Rijeci i predani su pritvorskom nadzorniku. Posebno izvješće podnijeto je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, objavili su iz policije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene