Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Zagrebu

Detalji krvavog obračuna u centru grada: "Policija kod Lisinskog traži oružje ubojstva"

Aktualno Galerija Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 2 Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 3 Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 4 Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 1 Galerija 1/5 >>
Ubojstvo u samom središtu Zagreba. Detalje krvavog obračuna u kojoj je jedna osoba ubijena donosi reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Nepoznati muškarac preminuo je u ponedjeljak od ozljeda oštrim predmetom. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, gdje je u ponedjeljak uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Krim policija i dalje je na terenu. Trenutačno se pretražuje parking koji se nalazi tik uz Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. Policija traži oružje kojim je zločin počinjen.

"Jučer je ovo sve bilo pod policijskom blokadom. Ovdje se dogodio prvo verbalni sukob, a zatim je napadač nožem zadao nekoliko smrtonosnih udaraca", rekao je Domagoj Mikić.

Iz detalja koji su zasad poznati riječ je o sukobu dvoje stranih državljana.

"Policija i dalje ne zna ni identitet ubojice, ali ni identitet ubijenog s obzirom na to da je riječ o stranim državljanima, a ubijeni sa sobom nije imao nikakav dokument", pojasnio je reporter.

Pročitajte i ovo Paromlinska ulica Policija sve istražuje Stravičan napad u centru Zagreba: Muškarca nasmrt izboli u napuštenoj zgradi u Paromlinskoj

Pročitajte i ovo Knjižnica Paromlinska - 3 Obnova u središtu Zagreba Zgrada koja je hranila tijelo hranit će i dušu: "Svoj prostor tražimo dugi niz godina"

Tijelo žrtve prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu kriminalistiku Medicinskog fakulteta.

"Tamo bi se trebalo utvrditi što je točan uzrok smrti, ali tamo bi trebao biti utvrđen i njegov identit", izvijestio je Mikić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene