Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao četiri žene

Policija uhitila muškarca koji je napadao žene po Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznatog muškarca, koji je dosad već četiri puta napadao žene po Splitu, policija je napokon uhvatila.

Podsjetimo, 43-godišnju ženu fizički je napao nepoznati muškarac nasred ulice u utorak. Isto tako, prije dva mjeseca zabilježena su čak tri napada na žene u istoj noći.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

"S obzirom na iskazni interes javnosti obavještavamo vas da su Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", izvjestila je PU splitsko-dalmatinska.

Policija navedenog muškarca sumnjiči da je u Splitu, u studenom 2016. godine, te 17. siječnja 2017. na području gradske četvrti Spinut i Skalice u Splitu napao četiri ženske osobe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je protiv 35-godišnjaka podnijela optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene