Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog smrti 16-godišnjaka, na obavijesnom razgovoru 20-ak maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku u Vinkovcima sinoć i tijekom današnjeg dopodneva u pratnji roditelja privedeno je na obavijesni razgovor dvadesetak maloljetnih osoba za koje se sumnja da su sudjelovali ili imaju saznanja o tučnjavi od čijih posljedica je u petak umro 16-godišnjak iz Andrijaševaca, potvrđeno je u policiji.

Šesnaestogodišnji Josip Klasnić, kome je policija objavila samo inicijale, bio je učenik vinkovačke Poljoprivredno-šumarske škole i sudionik tučnjave dviju skupina vinkovačkih srednjoškolaca 23. listopada u parku Lenije. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike Slika nije dostupna Psihološka pomoć stiže u školu tinejdžera koji je ubijen u tučnjavi

>> Sumnjiva smrt: Nakon tučnjave preminuo dječak (16) 

>> Dječak preminuo od posljedica tučnjave

Nakon tučnjave, mladić je nastavio pohađati nastavu ne rekavši za tučnjavu ni nastavnicima niti roditeljima. Nakon što mu je u noći sa srijede na četvrtak pozlilo, u četvrtak je rano ujutro primljen u vinkovačku Opću bolnicu, odakle je hitno prebačen u osječki Klinički centar, gdje je u petak umro.

Obdukcija, koja je u subotu obavljena na Zavodu za patologiju i sudsku medicinu Kliničke bolnice Osijek, pokazala je kako je uzrok smrti traumatsko krvaranje u lijevom režnju mozga kao posljedica teške tjelesne ozljede.

Roditelji Josipa Klasnića dali su suglasnost na donaciju njegovih organa, potvrdili su u Zavodu za patologiju u Osijeku.

Pokop Josipa Klasnića bit će u utorak u 13,30 sati na mjesnom groblju u Andrijaševcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene