Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potvrđeno: Dječak preminuo od posljedica tučnjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek što su nedavno, nakon nekoliko mjeseci istrage, uhićeni odgovorni za smrt zagrebačkog maturanta Luke Ritza, iz Osijeka stiže potvrda da je pala još jedna maloljetna žrtva nasilja među srednjoškolcima.

Vukovarsko-srijemska policija počela je jučer istragu u vezi prošlotjedne tučnjave u Vinkovcima između dviju skupina srednjoškolaca, jer je jedan od sudionika, 16-godišnji učenik iz Andrijaševaca, jučer preminuo u osječkoj Kliničkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Tučnjava u Vukovaru - 3 Teške ozljede Posljedice premlaćivanja: Osječka bolnica otkrila što je s maloljetnicima iz masovne tučnjave u Vukovaru Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu

>> Sumnjiva smrt: Nakon tučnjave preminuo dječak (16)

Došlo je do ozljeda glave koje su nastale kao posljedica udarca o tvrdu podlogu Krunoslav Žgela U policiji sinoć nisu željeli spekulirati o točnom uzroku smrti, čekajući nalaze obdukcije.

Nalazi su stigli danas i potvrđeno je da su ispunjeni elementi za pokretanje kriminalističke obrade.

'Smrt je nastupila kao posljedica udarca glavom o tvrdu podlogu. Pritom su nastale ozljede koje su nakon nekoliko dana nažalost dovele do smrtnog ishoda.radi se o traumatskom krvarenju u mozgu', potvrdio nam je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela.

Mladić je zbog teška zdravstvenog stanja prije dva dana potražio pomoć u vinkovačkoj bolnici i nakon toga je prevezen u osječku Kliničku bolnicu u kojoj je umro jučer. 

Podsjetimo, smrt srednjoškolca iz Andrijaševaca policiji je tijekom jučerašnjeg dana prijavio Marinko Đakula, ravnatelj vinkovačke Poljoprivredo-šumarske škole, koju je pohađao preminuli učenik.

Policiju je ravnatelj izvijestio da su se učenici dvaju vinkovačkih srednjih škola potukli 23. listopada u parku Lenije, a među sudonicima tučnjave bio je i preminuli učenik. On je nakon tučnjave nastavio redovno pohađati nastavu, s koje je u četvrtak izostao jer mu je prethodne noći pozlilo.

Isti dan rano ujutro primljen je u vinkovačku Opću bolnicu, odakle je hitno prebačen u osječki Klinički centar, gdje je umro jučer oko devet sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene