Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sumnjiva smrt: Nakon tučnjave preminuo dječak (16)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija počela je jučer istragu u vezi prošlotjedne tučnjave u Vinkovcima između dviju skupina srednjoškolaca, jer je jedan od sudionika, 16-godišnji učenik iz Andrijaševaca, jučer preminuo u osječkoj Kliničkoj bolnici, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela.

Žgela je rekao da je smrt srednjoškolca iz Andrijaševaca policiji tijekom današnjeg dana prijavio Marinko Đakula, ravnatelj vinkovačke Poljoprivredo-šumarske škole, koju je pohađao preminuli učenik.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti

Policiju je ravnatelj izvijestio da su se učenici dvaju vinkovačkih srednjih škola potukli 23. listopada u parku Lenije, a među sudonicima tučnjave bio je i preminuli učenik. On je nakon tučnjave nastavio redovno pohađati nastavu, s koje je jučer izostao jer mu je prethodne noći pozlilo.

U četvrtak rano ujutro primljen je u vinkovačku Opću bolnicu, odakle je hitno prebačen u osječki Klinički centar, gdje je umro jutros oko devet sati.

Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije koja će se obaviti u subotu ujutro u osječkoj Kliničkoj bolnici, najavio je Žgela.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene