Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna presuda u nizu

Mariju Koradeu 18 dana zatvora zbog divljanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u Zlataru osudio je Marija Koradea, sina pomahnitalog generala Ivana Koradea, na 18 dana zatvora zbog divljanja u kafiću Ekskluziv.

Deset dana je dobio zbog samog remećenja reda i mira, a osam dana zbog korištenja hladnog oružja, odnosno teleskopske palice. Mlađi Korade će od ove kazne još deset dana morati provesti u zatvoru, jer je do presude proveo osam dana u pritvoru.S njim su u divljanju sudjelovali i dvojica prijatelja koji su dobili 10, odnosno 8 dana zatvora. Odvjetnici troje nasilnika najavili su da će uložiti žalbe na ovu presudu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Koradea opisao kao bahatu osobu' Suborci 'Puma' ne znaju ništa o zločinima Slika nije dostupna Ratni zločini 'Pume' svjedoče: Strijeljanje zarobljenika je naredio Korade!

>> Mariju Koradeu osam dana Remetinca

Podsjetimo, pijani su mladići (Korade s 1,19 promila alkohola) došli u kafić Ekskluziv i posvađali se s dvojicom muškaraca - gostiju koje su ondje zatekli. Konobarica im navodno nije htjela poslužiti piće jer je vidjela da su već dosta popili, što je mladiće dodatno razljutilo. Mario Korade izvukao je teleskopsku palicu iz pojasa hlača i zaprijetio da će sve 'pomesti' u kafiću. Psovali su i vrijeđali te se i dalje prepirali s mladićima u kafiću.

Svađa između pijane trojice i dvojice mladića nastavljena je i na parkiralištu ispred 'Konzuma', nekoliko desetaka metara dalje od kafića, kad je Korade šakom u glavu udario Marija Mutaka pošto mu je on opsovao majku. Na poziv susjede koja je čula buku, stigla je policija i uhitila trojicu nasilnika predvođenih Koradeom. Oni su prenoćili u policiji, gdje su se i otrijeznili prije dolaska na sud.

Mariju Koradeu je i prije nešto od manje mjesec dana izrečena uvjetna kazna od 20 dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja prema nevjenčanoj supruzi Lei Dodigović. Potkraj listopada prošle godine Korade je na tom sudu pravomoćno osuđen na 15 dana zatvora zbog divljanja u kafiću 'The Best' u Novome Golubovcu, a Matija Kos je tada bio s njim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene